FAKKELTOCHT


Door de huidige corona regels kunnen we de fakkeltocht op 19 december helaas niet laten doorgaan. We zijn nu aan het kijken of we het plan door kunnen schuiven naar de Week van Gebed.

Op zondag 23 januari a.s. willen we dan vanuit Missie050 een fakkeltocht organiseren richting de Vismarkt. Er starten wandelingen vanuit zes verschillende punten in de stad, met een rustige looproute van ongeveer 45 minuten. Met deze wandelingen willen we samen met christelijke kerken, organisaties en andere betrokkenen Gods liefde zichtbaar maken in de stad.

“Jullie zijn het licht in de wereld”

In Mattheüs 5:14 nodigt Jezus ons uit om zichtbaar Gods licht te laten schijnen. Dat mag een feestje zijn! Wij verwachten dat deze wandelingen blije gesprekken op gaan leveren en dat vriendschappen zullen groeien. Ook verwachten wij dat het mensen gaat helpen om Gods liefde te vinden.

Wat ik kan verwachten

Aanvang: zondag 23 jan. om 15.45 uur.
Vertrekwijken: Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Paddepoel, Vinkhuizen, Zeeheldenbuurt, Helpman.

We verzamelen op ruime openbare plaatsen in bovenstaande wijken.
Wees op tijd aanwezig, zodat de fakkel om 16.00 uur aan jou uitgedeeld kan worden.
Elke wandelroute begint met een korte opening. Daarna wandel je over de stoep een route van 2 à 3 km. Rond 17.15 uur komt elke wandelroute aan op de Vismarkt en wordt er gezamenlijk afgesloten.

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie.
(Wij verwachten dat de Fakkeltocht ondanks de huidige corona-maatregelen door kan gaan. Mochten situaties wijzigen dan hopen wij op een ander moment eenzelfde tocht te kunnen organiseren.)


Aanmelding

Als wandelaar kan je aansluiten bij de wandelroute die start in de wijk vlakbij je huis, kerk of waar je op een andere manier mee verbonden bent. Dit geef je aan via een online formulier. Je aanmelding is compleet als je online een eigen fakkel hebt gekocht voor €7,-.

Wil je meer fakkels in 1 keer kopen?
Voer het juiste bedrag in bij de betaallink "Fakkel kopen".
(Koop je bijvoorbeeld 3 fakkels; dan betaal je 3x7=€21,-)


Aanmelden kan tot 1 december a.s. dus wees er snel bij!


Via deze link kan jij je fakkel kopen. Missie050 zorgt ervoor dat de fakkel aanwezig is bij de juiste wandelroute. De betaling vindt plaats via kwartiermakers, wilt u de omschrijving niet invullen.

Fakkel kopen


Via deze link kan je doorgeven bij welke wandelroute je wil aansluiten. Ook kan je hier aangeven wanneer je op andere manieren betrokken wil zijn.

Kies wandelroute


Bij aankomst op de Vismarkt heb je als wandelaar de mogelijkheid om aan te sluiten bij een kort gebedsmoment 

Coördinator

Voor een goed verloop van de wandeltochten zijn we voor een aantal routes nog op zoek naar coördinatoren. Wil jij graag een wandeling coördineren, dan kun je dat aangeven bij het aanmelden voor de wandeling.  

Als coördinator: 

  • Ben je vanaf 15.30 uur aanwezig op het aangewezen verzamelpunt
  • Draag je zorg voor een soepel verloop van het uitdelen van de fakkels aan de aangemelde wandelaars (Missie050 regelt dat de fakkels ter plaatse komen)
  • Start je de wandelroute met een korte opening en/of een gezamenlijk gebed
  • Draag je zorg voor een tijdig vertrek en een rustige wandeling over de stoepen